ARTVİN HOPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı Hopa Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında Eğitim Müfettiş Başkanı, İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri, Hopa, Arhavi, Borçka, Kemalpaşa, Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri ile Okul ve Kurum Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Müdürü Acar, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin başkanlığında gerçekleşen toplantıda görüşülen konulara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Saygı Duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Sezai Aydın'ın açılış Konuşması ile başlayan toplantıda öğretmenlerimizin seminer dönemlerini verimli geçirmeleri, okul zümre çalışmalarının iyileştirilmesi, öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunacak proje çalışmalarının artırılması, kılık kıyafet hususunda gerekli özenin gösterilmesi gibi Bakanlığımız bünyesindeki toplantıda görüşülen her hususun altını çizen İl Müdürü Acar, okul kayıtlarında ve öğrencilerimizin okula devamlarının sağlanmasında gerekli hassasiyet ve özenin gösterilmesini istedi.

Ayrıca SMA Tip-1 teşhisi konulan Artvin Sosyal Bilimler Lisesi Fizik Öğretmeni Serkan Günay'ın oğlu Deniz Günay'ın tedavisine maddi destek sağlamak amacıyla yürütülen yardım kampanyasında milli eğitim camiamızın el ele vermesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından iyi dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

 

01-09-202301-09-202301-09-202301-09-202301-09-2023

Hükümet Konağı Merkez Kuledibi Mahallesi Turgay Ciner Caddesi No 4 Hopa / Artvin - 4663517073

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.